Кабинетът

Модерно оборудване, професионално отношение.

1/36

     Kомпетентно и професионално обслужване, приветлива и спокойна обстановка, индивидуален подход и лечение, отговарящо на най-съвременните тенденции в стоматологията!
     Широк спектър от услуги, като особено ударение поставям върху естетичната стоматология, имплантологията, пародонтологията и ендодонтията, грижата за пациента, неговото консултиране и изчерпателно изследване заемат също толкова важно място, както и отличното лечение.


     Моята цел е да осигуря висок стандарт на стоматологично обслужване.

За целта ми помагат натрупаните знания, дългогодишната практика и личното отношение към всеки пациент.

 

     Предлагам богат избор от възстановителни и профилактични дейности в комфортен кабинет, оборудван с модерна апаратура.

С моето разбиране за качествена стоматология и използването на съвременни техники и висококачествени материали, Вие можете да бъдете уверени, че мисля за вашето здраве и красива усмивка! :)


     Кабинетът е оборудван с най-съвременна техника, осигуряваща надеждно, професионално и сигурно лечение. Предлагам цялостно лечение с най-съвременните методи и технологии в денталната медицина.

Стоматологични юнити
     Стоматологичните юнити са на водещият немски производител Siemens и финдландската фирма Plamenca, осигуряващи прецизност и сигурност на работа, както и комфорт за пациента. Периферията е в Kavo и W & H( Германия).

Рентгенов апарат
     Кабинетът  разполага със собствен рентгенов апарат Plamenca ( Финландия), който подпомага по-добрата диагностика с високо качество на изображението, което е дигитализирано и дава възможност за бързи резултати.

Скалер
     EMS (Швейцария ), осигуряващ качествено почистване  на зъбния камък и плаката.


Избелваща система Zoom 2
     Безвредно избелване на зъбите с дълготраен ефект.

3 вида полимеризационни лампи на немски и финландска фирми, осигуряващи качествено полимеризиране на обтурационните материали. 

Усмихни се. Смело!